Privacybeleid

Digitale Uitgeverij The Matrix, gevestigd aan Pieter Kramerstraat 2 1461 AG Zuidoost-beemster, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.thematrix.nu Pieter Kramerstraat 2 1461 AG Zuidoostbeemster +31627107498

Jasper Mannaert is de Functionaris Gegevensbescherming van The Matrix Hij is te bereiken via jasper@thematrix.nu

Persoonsgegevens die wij verwerken
The Matrix verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jasper@thematrix.nu, dan verwijderen wij deze informatie.

The Matrix verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– The Matrix analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– The Matrix verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
The Matrix neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van The Matrix) tussen zit. The Matrix gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

– Google Analytics voor marketingdoeleinden
– Cookiebot voor cookie meldingen
– Mailchimp voor nieuwsbrieven

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
The Matrix bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

NAW en betalingsgegevens – tot een verwijderingsverzoek

Cookies – 1 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden
The Matrix verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. The Matrix blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
The Matrix gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Year gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Hieronder een overzicht

Google analytics – 2 jaar

Facebook – 2 jaar

Twitter – jaar

Add to any – 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door The Matrix en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar jasper@thematrix.nu. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. The Matrix wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
The Matrix neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via jasper@thematrix.nu

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: thematrix.nu

Uw huidige stand: Alle cookies toestaan (Noodzakelijk, Voorkeuren, Statistieken). 

 

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 5-6-2018 door Cookiebot:

Noodzakelijk (1)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Naam Aanbieder Doel Vervaldatum Type
CookieConsent thematrix.nu Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein 1 jaar HTTP Cookie

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: thematrix.nu

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 5-6-2019 door Cookiebot:

Noodzakelijk (4)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
CookieConsent thematrix.nu Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein 1 jaar HTTP Cookie
laravel_session dubb.com Deze cookie wordt intern door de eigenaren van de website gebruikt wanneer inhoud van een website wordt geüpload of vernieuwd. 1 dag HTTP Cookie
wordpress_test_cookie thematrix.nu Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. Session HTTP Cookie
XSRF-TOKEN dubb.com Zorgt voor browsingveiligheid, door vervalsing van cross-site verzoeken te voorkomen. Deze cookie is essentieel voor de veiligheid van de website en bezoeker. 1 dag HTTP Cookie

Voorkeuren (4)

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
_AVESTA_ENVIRONMENT mc.us13.list-manage.com De cookie wordt ingesteld wanneer de gebruiker zich abonneert op een e-mailservice van MailChimp. Session HTTP Cookie
dc thematrix.nu Noodzakelijk voor de functionaliteit van de chatboxfunctie van de website. Session HTTP Cookie
driftt_aid thematrix.nu Noodzakelijk voor de functionaliteit van de chatboxfunctie van de website. 2 jaar HTTP Cookie
driftt_sid thematrix.nu Identificeert de bezoeker’s bezoeken op verschillende apparaten om de chatfunctie op de website te optimaliseren. 1 dag HTTP Cookie

Statistieken (3)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
DFTT_END_USER_PREV_BOOTSTRAPPED thematrix.nu Wordt gebruikt door de website om te detecteren of de bezoeker al eerder interactie heeft gehad met de live chatfunctie op de website – dit wordt gebruikt om de chatfunctie op de website te optimaliseren. 2 jaar HTTP Cookie
Drift.Targeting.currentReferrer thematrix.nu Hiermee kan de website de bezoeker herkennen om de chatfunctie te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
Drift.Targeting.referrerDomain thematrix.nu Hiermee kan de website de bezoeker herkennen om de chatfunctie te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage

Marketing (7)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
Drift.Targeting.currentPageViewStarted thematrix.nu Noodzakelijk voor de functionaliteit van de chatboxfunctie van de website. Persistent HTML Local Storage
Drift.Targeting.currentSessionStartedAt thematrix.nu Identificeert de bezoeker’s bezoeken op verschillende apparaten om de chatfunctie op de website te optimaliseren. Persistent HTML Local Storage
Drift.Targeting.firstVisit thematrix.nu Noodzakelijk voor de functionaliteit van de chatboxfunctie van de website. Persistent HTML Local Storage
Drift.Targeting.lastVisit thematrix.nu Noodzakelijk voor de functionaliteit van de chatboxfunctie van de website. Persistent HTML Local Storage
Drift.Targeting.numberOfSessions thematrix.nu Bepaalt het aantal bezoeken van de specifieke bezoeker. Dit wordt gebruikt om de chatfunctie relevanter te maken. Persistent HTML Local Storage
Drift.Targeting.numberOfVisits thematrix.nu Bepaalt het aantal bezoeken van de specifieke bezoeker. Dit wordt gebruikt om de chatfunctie relevanter te maken. Persistent HTML Local Storage
Drift.Targeting.previousPage thematrix.nu Identificeert de laatst door de bezoeker bezochte pagina. Dit wordt gebruikt om de chatfunctie relevanter te maken. Persistent HTML Local Storage

Niet geclassificeerd (1)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

Naam Aanbieder Doel Verval termijn Type
Drift.Targeting.activeSessionStartedAt thematrix.nu In afwachting Persistent HTML Local Storage